LOCATIE
Zeddam

BROODS in Zeddam is gehuisvest in een prachtig en modern pand, aan de voet van een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Onder een dak dat doet denken aan een vogel in de vlucht, bevindt zich een restaurant dat is ingericht met oog voor de natuur. De gasten worden aangemoedigd om te genieten van de omgeving, wat goed mogelijk is door de hoge ramen aan drie kanten van het gebouw.

Heb je interesse in een baan bij BROODS? Neem gerust contact op via werken@broodsbroodjesbar.nl voor de mogelijkheden.

TO DO

Het bij BROODS omliggende Bergherbos beschikt over een ruim 1800 hectare natuurgebied. Dit gebied biedt mooie en gevarieerde wandelroutes, fietspaden en mountainbike trails. Het Bergherbos staat bekend om de prachtige vergezichten. De Hettenheuvel is met een hoogte van 93 meter het hoogste punt. Vanaf de 85 meter hoge Hulzenberg heb je een helder uitzicht op de stad ‘s-Heerenberg en het dorp Stokkum. 

Voor de echte natuurliefhebbers is er voldoende te beleven. Er broeden in het Bergherbos zo’n 70 soorten vogels, waaronder de buizerd, de boomvalk en de havik. Ook ree en das voelen zich prima thuis. Bijzondere planten die aangetroffen kunnen worden zijn het bosviooltje, de adelaarsvaren, de dotterbloem en het moerasviooltje.

Meer informatie over de omgeving en activiteiten? BROODS verzorgt een groot aantal verschillende soorten flyers en folders, die gratis meegenomen kunnen worden. Deze zijn bij binnenkomst te vinden aan de linkerkant. 

BEREIKBAARHEID

BROODS is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Buslijn 24 vertrekt in Doetinchem vanaf het station en heeft ‘s-Heerenberg als eindbestemming. De desbetreffende bushalte voor BROODS heet Tolhuis, Zeddam. Naast dat BROODS op een steenworp afstand van de bushalte ligt, zijn er ook ruim 80 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

4 voeters

Honden zijn van harte welkom mits er een aantal gedragsregels worden gehanteerd. Deze zijn als volgt: de hond is ten alle tijden aangelijnd. De hond is schoon en moet op de vloer blijven. De hond mag niet eten van het servies van BROODS en moet vriendelijk zijn in de omgang met andere gasten en honden.

#BROODSBROODJESBAR