WELKOM BIJ BROODS IN ULFT

Sinds 2020 is BROODS in Ulft gevestigd in het voormalig zwembad “De Blenk”. Na een rigoreuze verbouwing kan er plaats worden genomen in het ruime restaurant of op het zonnige terras. Zowel binnen als buiten zijn leuke speelplekken gemaakt voor de kids. Geen tijd? We’ve got you! Doormiddel van de drive-thru scoor je jouw lievelingsgerechten, snel en gemakkelijk.

Heb je interesse in een baan bij BROODS? Neem gerust contact op via werken@broodsbroodjesbar.nl voor de mogelijkheden.

4-voeters

Honden zijn van harte welkom mits er een aantal gedragsregels worden gehanteerd. Deze zijn als volgt: de hond is ten alle tijden aangelijnd. De hond is schoon en moet op de vloer blijven. De hond mag niet eten van het servies van BROODS en moet vriendelijk zijn in de omgang met andere gasten en honden.

BEREIKBAAR

BROODS is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Buslijn 28 vertrekt in Doetinchem vanaf het station en  heeft Gendringen als eindbestemming. De desbetreffende bushalte voor BROODS heet Debbeshoek, Ulft.

Naast dat BROODS op een steenworp afstand van de bushalte ligt, zijn er ook ruim 60 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

TE DOEN IN DE OMGEVING

In de nabije omgeving valt genoeg te beleven.
Ontdek het zinderende centrum van Ulft, DRU Industriepark, recreatiegebied Engbergen of fiets door het afwisselende rivierenlandschap. Op nog geen kilometer afstand bij BROODS vandaan, bevindt zich de DRU Cultuurfabriek en de SSP-HAL. Hier spelen theatervoorstellingen en concerten of maak een boottocht. Ook kan je op eigen gelegenheid de Oude-IJssel ontdekken met een SUP.


De geschiedenis van deze regio is sterk verweven met de ijzerindustrie. De Oude IJssel, die door het landschap slingert, vormt de bakermat voor een van de oudste ijzergieterijen van Nederland. 

#BROODSBROODJESBAR