2020

BROODJESBAR & DRIVE-THRU in voormalig zwembad "De Blenk" // Debbeshoek 13 in ulft

0315-785607

7 dagen per week

BROODS

Neem plaats in het ruime restaurant of geniet onder het genot van een gebakje op het zonovergoten terras. Zowel binnen als buiten zijn leuke speelplekken gemaakt voor de kids.

BROODS is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Buslijn 28 vertrekt in Doetinchem vanaf het station en heeft Gendringen als eindbestemming.
De desbetreffende bushalte voor BROODS heet Debbeshoek, Ulft.

Naast dat BROODS op een steenworp afstand van de bushalte ligt, zijn er ook ruim 60 parkeerplaatsen beschikbaar.

Uniek

In de nabije omgeving valt genoeg te beleven.
Ontdek het zinderende DRU Industriepark, recreatiegebied Engbergen of fiets door het afwisselende rivierenlandschap. 
Op nog geen kilometer afstand bij BROODS vandaan, bevindt zich de DRU Cultuurfabriek, de SSP-HAL en Innovatiecentrum CIVON.
Hier spelen theatervoorstellingen en concerten of maak een boottocht. Ook kan je op eigen gelegenheid de Oude-IJssel ontdekken met een SUP. 

Meer informatie over de omgeving en activiteiten? BROODS verzorgt een groot aantal verschillende soorten flyers en folders, die gratis meegenomen kunnen worden. Deze zijn bij binnenkomst te vinden aan de rechterkant. 

Centrum Ulft

Ulft heeft een centrum met een aantrekkelijk winkelaanbod.
Om tussen het winkelen door je gevoel van trek te stillen, verplaats je je in een mum van tijd vanaf het centrum naar onze broodjesbar.

weten

De Oude IJssel, die door het landschap slingert, vormt de bakermat voor de oudste ijzergieterijen van Nederland. Op verschillende plekken passeer je bijzonder kleurrijk gietijzeren straatmeubilair. De straatmeubels zijn in 2013 door de gemeente Amsterdam geschonken aan de gemeente Oude IJsselstreek. De geschiedenis van de Oude IJsselstreek is sterk verweven met de ijzerindustrie en daar sluiten de ornamenten goed bij aan. De kleurrijke lichtmasten, banken en paaltjes verrassen in het landschap en geven het een wonderbaarlijk tintje.